Pão de Queijo (cheese ball / kaasbroodje, vertaald vanuit het Portugees) is een Braziliaanse snack die ontstaan is in de staat Minas Gerais. Het is een klein broodje die knapperig van buiten is en romig van binnen. Het wordt oorspronkelijk gemaakt met cassavemeel en kaas. In Brazilië wordt deze snack op elk moment van de dag gegeten, maar vooral tijdens het ontbijt en familiebijeenkomsten.

Er zijn 2 verschillende maten Pão de Queijo te koop. Het normale formaat (30g) en mini (15g). Al onze producten worden bevroren en kant-en-klaar verstuurd. Er zijn geen voorbereiding nodig. Ze gaan rechtstreeks vanuit de vriezer de oven of airfryer in.

“Pão de Queijo” betekent in het Portugees ‘kaasbrood’ en wordt uitgesproken als “pown-deh-kay-zho”.

Ja, alle producten zijn glutenvrij.

Ja, het is zeker een plan voor de toekomst. Echter vraagt de authentieke Pão de Queijo om melk, eieren en kaas. We zijn dus hard op zoek naar de juiste smaakvervangers voor de benodigde ingrediënten.

Ja! Onze producten bevatten melk, kaas en eieren.

Neem contact met ons op via e-mail: [email protected]

Ja, al onze speciale aanbiedingen, inclusief tijdelijke kortingen, worden aangekondigd op onze social media-kanalen. Volg ons dus op Facebook en Instagram om niets te missen.