Hoe lang duurt het om Pão de Queijo Regular Size (elk 30 g) te bakken?

Gewone Oven | Gas- of elektrische oven

Verwarm de oven voor op 200 ℃ en plaats de bevroren Pão de Queijo direct in de oven. Bak deze voor 19 tot 22 minuten of totdat ze goudbruin beginnen te kleuren.

Airfryer

Plaats de bevroren Pão de Queijo direct in de Airfryer. Bak deze op 180 ℃ voor 9 tot 11 minuten of totdat ze goudbruin beginnen te kleuren.

Hoe lang duurt het om Pão de Queijo Mini (15 g) te bakken?

Gewone Oven | Gas- of elektrische oven

Verwarm de oven voor op 200 ℃ en plaats de bevroren Pão de Queijo direct in de oven. Bak deze voor 13 tot 15 minuten of totdat ze goudbruin beginne te kleuren.

Airfryer

Plaats de bevroren Pão de Queijo direct in de Airfryer. Bak deze op 180 ℃ voor 4 tot 6 minuten of totdat ze goudbruin beginnen te kleuren.

Veelgestelde vragen

We raden af om onze producten in de magnetron te bereiden. Het deeg zal niet goed genoeg kunnen rijzen waardoor u hoogstwaarschijnlijk teleurgesteld zult zijn met de resultaten.

Ons advies is om het altijd direct na het bakken te serveren, als het nog warm is! In elke andere situatie kun je Pão de Queijo het beste voorbereiden door ze eerst te bakken (voor ongeveer 75%), vervolgens het deeg af te laten afkoelen en ze hierna nog eventjes terug de oven in te doen. Een andere optie is om Pão de Queijo volledig af te bakken en ze hierna voorzichtig op te warmen in de oven of eventueel in de magnetron.

Het is niet ideaal, maar het zou kunnen. Bak eerst Pão de Queijo af volgens genoemde instructies en wikkel ze hierna in een linnen doek om het vocht op te vangen en bewaar indien mogelijk in een thermische zak.